Plaža Peharovo, Lovran

Plaža na kraju Lovrana posjetiteljima pruža dodatni mir i osjećaj intime.


'Plaža na kraju Lovrana' rekli bi za Plažu Peharovo, koja svojim posjetiteljima pruža dodatni mir i osjećaj intime. S jedne strane svojom je pješčanom obalom uronjena u bistro, morsko plavetnilo, a s druge, gornje strane, zaklonjena je gustim zelenilom i stablima koji uz svoj ugodan hlad pružaju nevjerojatnu lakoću dugog boravka na toj plaži. Ako to želite.

Ljubitelji ove plaže točno znaju što žele. Žele raskošnu vegetaciju i miris borova; šuškavi treptaj zelenila i mir; čisto, prozirno more u kojem polako nestajete dok korak po korak vaša topla stopala dodiruju glatki mokri šljunak. Posjetitelji Peharova, bilo domaći ili turisti, u biti su jednostavni, ali itekako su svjesni ljepote prirode, dobre usluge i kvalitete doživljaja.

Iznad pješčane plaže su male, prirodne etaže s po potrebi otkrivenim ili natkrivenim sunčalištima na kojima, kao na malim otocima, možete uživati sa svojom obitelji ili prijateljima ugodno se družeći, čitajući ili vježbajući jogu. Ugostiteljski objekt, šarmantno uklopljen u prirodu, doima se kao paluba broda s pogledom koji puca na otvoreno plavetnilo mora i sunčani horizont.

Zahvaljujući njegovoj ponudi, nećete biti ni gladni ni žedni, jer počinje s radom već u 9 ujutro, s prvom jutarnjom kavom na plaži, pa sve do kasnih noćnih sati. Upravo noću ovdje možete doživjeti nezaboravne trenutke. Uz taktove dobro odabrane glazbe i sjaj svijeća, romantika postaje gotovo neodoljiva, a lakoća ljetovanja i doživljaja zagarantirana.

Peharovo