Plaža Slatina, Opatija

Šareno srce Opatije!


Srasli su zajedno, spojeni neraskidivom vezom, s jedne strane Opatija sa svojim secesijskim fasadama, spomenicima i kamelijama, a s druge plaža Slatina – kaleidoskop šarenih ručnika, cvjetnjak suncobrana živih boja, miješani zbor smijeha i žamora. Ljubav je to na svaki pogled - bio to pogled na Kvarnerski zaljev, veselu igru u plićaku ili zaslon laptopa, kroz koji putem povoljne internetske veze gledate u čitav svijet.

Slatina je najveća opatijska plaža i jedan od glavnih centara zbivanja u gradu. Uz čisto more, uređeno sunčalište s ležaljkama, suncobranima i tuševima, Slatina nudi još mnogo više.

Kad vas umore valovi i sunce, opustite se na terasi restorana Vongola ili jednog od kafića - na izbor su vam Lounge Bar Vongola, Beach Bar ili Pizzeria Burger House. Možete uživati u ukusnom jelovniku, bogatoj ponudi pića, ili možda u nekom od zabavnih programa koji se tijekom cijelog ljeta organiziraju na plaži.

Dane provedene na Slatini nikad nećete zaboraviti. Upamtit ćete ih kao dane kad ste bili dio ljeta, sunca i mora, sretni što čitavim tijelom osjećate ritam pulsiranja šarenog srca Opatije.

Ugostiteljski objekti: Restoran Vongola, Lounge Bar Vongola, Beach Bar, Pizzeria Burger House.

Slatina